Klik untuk info lanjut.. Dah klik bagi tahu tuan blog yer.. :)

Friday, November 26, 2010

Cuti Yang Membosankan..

Hari ni dah masuk 26hb November 2010,, dah lebih kurang dua minggu lebih cuti.. tinggal sebulan atau lebih spesifik 30 hari lagi sebelum aku melangkah balik ke Cheras, hostel 'kesayangan' kami dak dak ngrok crewz (ntah apa nama, sapa bagi taktau.HAHA!)..

Seperti biasa rutin harian aku,, bangun lepas pukul 11am. then dengan tak gosok gigi, tak mandi tak apa terus on laptop, on fesbuk.. sampai kul 1, 2pm baru off kejap ntok lunch, mandi bagai. HAHA! bagus an? ceit!
aktiviti tu diteruskan sampai awal pagi esoknya kul 3 - 4am.. diselitkan lah beberapa aktiviti laen,, tengok tv, ber-movie dan lain lain. =.=" 

BOSAN!! BOSAN!!

Memandangkan betul betul sebulan lagi tinggal cuti ni,, nampaknya memang TAK lahh aku nak kerja.. sebelum cuti dah plan baek nak kerja lah bagai, tp masa cuti... hampeh! huhu.. kerja tanam anggur tepi rumahla nampaknya.. tak pun tanam pokok tembikai, dah besar boleh panjat.. an3? =.='

Dua tiga hari lepas dapat cerita pasal duet mara dah keluar! yeay!! alangkah gumbira rasa hatiku. ceit! esok lusa boleh lah aku pergi kolej amik cheque yang bernilai RM3+++. wah! dengan duet tu,, dapatkah aku memiliki satu satunya benda, barang or apa apa lah yang aku idam sekian lama? haha! dapat ke? kita tengok je nanti ye?

OK bye. 

peace!

2 comments:

  1. Haha!
    Bawak bawak la insap.
    Asyik un9 jew.
    Haih~

    ReplyDelete
  2. hehe.. insap da.
    ta un9 da pasni. haha!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...