Klik untuk info lanjut.. Dah klik bagi tahu tuan blog yer.. :)

Wednesday, February 2, 2011

Ai Leb Mai Femili..

Assalamualaikum..

Saya Sayang Keluarga Saya..
Dah macam tajuk karangan masa sekolah rendah pulak rasa. HEHE!
Malam tadi rasa happy je dapat gathering sesama satu family even family aku takde la besar mana, lima orang je..

Mana tak nye, sebulan lebih aku tak balik Melaka jumpa diaorang.. Siapa tak rindu woh. Yang ada kucing kat rumah, dapat jumpa kucing. yang ada gf, dapat jumpa gf.. Untung lah kan ada orang nak. HUHU!

Macam biasa bila semua ahli keluarga dah ada kat rumah, masing masing dah balik,, ayah mesti bawak kitorang keluar makan punya.. Aku follow je la. Yela, makan siapa tak nak. betul? HAHA!

Masa time waktu kat kedai makan, kitorang masing masing bertukar tukar cerita. yang adik aku cerita pasal PLKN dia, kakak aku pulak pasal life dia kat kolej.. Bila dengar cerita adik aku pasal PLKN dia,, rasa ada best jugak aku dapat masuk sana, tapi bila dia cerita pasal kena kawad memanjang tak sempat tido la bagai,, eh bersyukur aku tak terpilih masuk PLKN nih.. HAHAHAHA!

Hari nih jugak aku dapat kazen baru. Mak Itam aku baru bersalin anak perempuan petang tadi.. Seronok la jugak kan.. Bila aku tengok muka baby tu macam muka aku lak. comel kiut je.. NGEHEHE! ok perasan.. :P

Dah lah. Tu je yang aku nak merepek. Sayangi keluarga anda sebelum terlambat. HEE~

Peace!

3 comments:

  1. comel entry ni..yer..sygilah keluarge anda daripada org lain kan? :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...