Klik untuk info lanjut.. Dah klik bagi tahu tuan blog yer.. :)

Sunday, January 30, 2011

Bloglist Iqbalhakimi | jom terbang!!


Assalamualaikum..

Tengah blogwalking pepagi buta ni,, terserempak pulak dengan blog brader nih. Iqbal Hakimi namanya.
Memandangkan aku baru je follow and join beliau, so tak boleh la nak komen lelebih pasal blog encik Iqbal nih. HEHE!
Apa apa pon blog beliau nampak ringkas, sedap mata memandang dan yang penting simple.. :D
Lagi satu, blog header beliau semart! Bila aku nak buat header untuk blog sendiri pun tak tawu. haha!

Nak join? usha usha la blog beliau..
Syarat syarat nak join pon dah terselit kat sini.. Bloglist IqbalHakimi ..

*kategori : Pelajar (lelaki)

Peace!

2 comments:

  1. thanks join bro..thanks jugak follow aku..happy blogging k.. =)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...